Eaststone Gravstenar startade 1999 med ambitionen att vara prisledande på gravvårdar. År 2014 övertogs verksamheten av nuvarande ägare och bytte samtidigt namn till Eaststone Stockholm AB. Ambitionen är fortsatt att vara prisledande och företaget har byggt upp en betydande egen import. Det här ger dem möjlighet att ha en stark lagerhållning och en stor utställning där de erbjuder ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och med mycket korta leveranstider. De arbetar också med att utveckla sin miljömedvetna del, där du kan hitta en natursten eller en återvunnen sten.

Ledorden hos Eaststone är:

Personligt
Strävar alltid efter att kunden ska få en så personligt anpassad produkt som möjligt. Det kan vara med en symbol som betydde mycket för den avlidne, den avlidnes namnteckning på stenen, ett speciellt typsnitt eller text. Allt originalarbete gör de själva med strävan att alltid lämna bästa resultat.

Tryggt
Alla gravstenar från Eaststone har 15 års sprickgaranti. De tvivlar aldrig på sin kvalitet.

Ansvarstagande
Tar ansvar för alla delmoment från det att de skriver beställningen, ansökan till kyrkogårdsförvaltning, leverans och montering som sker med egen erfaren personal.

Så här går det till hos Eaststone:

Efter att ni funnit den sten som passar er, bestämmer ni tillsammans vad som skall stå på stenen, vilket typsnitt, fyllnadsfärg och eventuell dekor. Eaststone skriver ner allt i en beställning och upprättar en ansökan med ritning till Kyrkogårdsförvaltningen. Efter att de fått tillbaka ett godkännande på ansökan startar de  originalarbetet med mallar för inskription.

När dessa är klara lägger de dem på stenen och skickar ett foto till Er där Ni kan se att alla uppgifter stämmer och att allt är placerat på det sätt Ni önskar. Så snart de fått er bekräftelse att allt är OK startar de produktionen och stenen blir färdig för montering inom ca en vecka. När stenen är färdigställd skickar de er en faktura på beloppet.

Lokalisering

Eaststone Stockholm, Jämtlandsgatan 151C, 162 60 Vällingby

Gladhammar, Östralund 3, 593 96 Västervik (ring för tidsbokning)

Södertälje, Oxbacksgatan 14, 151 73 Södertälje

 

Öppettider

Måndag

09.00-17.00

Tisdag

09.00-17.00

Onsdag

09.00-17.00

Torsdag

09.00-17.00

Fredag

09.00-17.00

Lördag

-

Söndag

-

Tisdagar 9-20 (Stockholm) Lördagar 11-14 (Stockholm)

Kontakt

Adress:

Se beskrivning

Telefon:
Kontakta